Home > Programming > Opdatering af siden

Opdatering af siden

Der kan gå ret lang tid før man pludselig har overskud til at skrive noget på sin hjemmeside. Men nu var der lige lidt ro til at tage sig sammen til at gøre lidt ved det.

Mit studie er ovre og endte med et meget tilfredsstillende resultat. Jeg er siden begyndt på arbejde hos Progressive Media hvor jeg arbejder med at gøre det federe at kode spil I vores framework og gøre så de spil vi laver kan deployes til flere forskellige mobil enheder. Det involverer en masse C++ og er både frustrerende og mega cool på sammetid. Vi forventer at skulle til at bruge mit speciale projekt Oopeg til at gøre vores RocketFuel produkt endnu vildere!

Jeg har lige været til Penny Arcade Expo I Seattle med Plane Weaver spillet, som vi lavede til DADIU Marts 2010, hvilket har været en af motivatorene for at jeg nu har fået lagt mine spil op på en side her på bloggen (Se Games knappen på navigations baren). Det var MEGA fedt I Seattle og jeg fik besøgt min gode ven Morten, som arbejder ved Microsoft I Seattle og som skulle giftes I den uge jeg var der (Grats igen!). Folk var vilde med spillet og kunne knapt fatte at danskere er så seje at vi laver spil som Plane Weaver på en måned ;D

Til sidst vil jeg da lige nævne at jeg stadig altid er til at komme I kontakt med på mail eller på min Twitter konto. Også selvom hjemmesiden her ser hel død ud! Smile

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.