Home > Programming > TechED Dag 1

TechED Dag 1

Vi ankom i går aftes her i Berlin i Tegel lufthavnen hvorfra vi tog en taxa ind til vores hotel med en chauffør, der kunne meget lidt engelsk og hårdnakket insisterede på “NO CARDS! GELD ONLY”. Den situation havde Martin dog styr på da han overtalte hotel personalet til at lade ham hæve penge selvom de bestemt ikke var glade for ideen da han ringede til dem.

Hotellet er overfor en bank, som ikke eksisterer hvor Martin kunne hæve penge mente personalet indtil han brugte sine mad skills(tm) og fik “geld”.

Martin og jeg er indlogereret på fjerde sal i et rum med 3 senge og et vindue der ikke kan lukkes. Der er selvfølgelig wireless internet på hotel Grand City Excelsior! Men prisen er 4,90EUR, pr. halve time!

Derimod har Allan fået et værelse på ottende sal som er på størrelse med et frimærke. Hvor han skal sove kind mod kind med Syska resten af ugen, nu Syska endelig er dukket op. Nej Michael Syska, den tid der står på biletten er ikke den tid du skal dukke op ude i lufthavnen.

I dag har vi fået Æg og BACON til morgenmad og fundet S-Bahn toget, der går til konferencen hvor jeg har været ved 2 sessioner og en keynote, som jeg vil skrive om når jeg lige får lidt mere hjerne. De der 5 timers søvn er ikke lige helt nok til at skrive tekniske dokumenter og beskrivelser. Skal lige have lidt mere før jeg kan decifrere de noter jeg har skrevet.

Hold udkig efter posts om Windows Azure, WPF og Visual Studio Extensibility in the very near future!

Indtil da vil jeg lige finde en kop kaffe.

  1. Jan Jensen
    November 10th, 2009 at 01:08 | #1

    So far so good… :)

    Hvis du mangler inspiration til hvad du skal høre, så havde Brian Rasmussen nogle bud for noget tid siden: http://kodehoved.dk/?cat=86

  1. No trackbacks yet.