Home > Uncategorized > HTC Magic Hax

HTC Magic Hax

Det viser sig at HTC ikke er super fede til at opdatere deres telefoner. For Android telefoner som HTC Magic er det op til operatøren og producenten at lave et nyt build og pushe den ud på folks telefoner.

HTC og 3 har tilsyneladende helt undladt at gøre noget ved dette i Danmark. Så jeg har set mig nødsaget til at tage tingene i egen hånd!

Det var egentlig ud fra et ønske om at få tethering på min telefon nu jeg får en lille ny laptop i hjemmet. Der viser det sig at for at kunne bruge bluetooth til det skal man have root access og det kan man kun hvis man flasher sin ROM.

Hvis jeg alligevel skal igang med det, så flasher vi lige en nyere version på tænkte jeg så! Da Android jo er open-source så har folk jo super meget styr på hvordan man klarer det så det er faktisk skide let.

Jeg kan referere til denne fantastiske wiki/guide: http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Sapphire_Hacking af Radix999. Følger man den er det så let som ingenting at få sin HTC Magic up to date! Husk bare det der nandroid backup step, bare hvis nu den skal sendes ind og man ikke vil have problemer med dem. Hvis man f.eks. vælger at installere CyanogenMOD så er det endda 100% lovligt.

Sidst vil jeg lige påpege at det MEGET VEL kan anbefales at opdatere. Min egen kan nu følgende ting den ikke kunne før:

 • Ikke køre skide langsomt og “hakke” ligeså meget
 • Tethering (mangler jeg lige at teste!)
 • HTC Sense UI!
 • Finde ud af at gætte sig frem til ord med danske bogstaver så som “så” og “gå” (Det  var bare RØV irriterende før)
 • Synkronisere med Facebook

Og en masse mere! Det der er bare lige dem jeg lige har fundet og skulle bruge!

 1. imonsei
  November 6th, 2009 at 01:09 | #1

  hvad med “ringe op”? 😀

 2. November 6th, 2009 at 01:11 | #2

  Det er den også bedre til, tro det eller ej ;D

  Interfacet for at finde og ringe tosser op lagger ikke og det er nemmere at have med at gøre.

 1. No trackbacks yet.