Home > Programming > ClimateConflict og Lasers!

ClimateConflict og Lasers!

imageI de sidste 3 weekender har jeg været aktiv spiludvikler, først var det Indie9000 hvor vi udviklede ClimateConflict med Unity3D, som oprindelig hed AutonomBashing. Et spil hvor du er politiet og du skal holde autonome og hippier væk fra klimakonferencen!

I anden weekend kodede jeg sammen med mine kammerater videre på ClimateConflict, hvor jeg fik kogt noget bedre animation sammen og Jørgen fik lavet en fin bloodsplatter og tazer effekt. Alle ting mangler stadig at blive smidt i en opdateret version af spillet! Den oprindelig version kan hentes her.

lasers

I denne weekend afholdte vi Filofil’s “Game Development Aalborg: Workshop” eller GDA’W! Til det havde vi et lille foredrag om Unity3D samt om brainstorming! Bagefter lavede vi spil hele natten og det endte med dette lille finurlige Lasers! spil fra vores gruppe! Simpelt gameplay med PEW PEW! Det kan du spille på denne side (WebPlayer ftw!): http://solgame.dk/lasers/

  1. imonsei
    November 2nd, 2009 at 18:19 | #1

    super sejt spil 😀
    pewpewpewpew… MEGA svært også med touchpad 😛

  1. No trackbacks yet.